Advertisement

Slide Menu 2

Moderators: Calcifer, slothy

Slide Menu 2

Postby kimikai » Fri Nov 05, 2010 11:35 pm

Heey,,
So, for my site I've been using the slide menu 2, i gave the main and submenu buttons backgrounds and voila, nothing seemed wrong actually.
I had linked some pages ive already finished to aswell main as submenu buttons and started to test it out.
Now i came across 2 problems...
1)The Main Menu's that contain submenu's seem to need a doubleclick to open their page(??)
2)When i try to click my submenu's nothing happens,, they only open when i rightclick them and select the option "open".

Any1 knows how i should fix this??
Also im quite new with coding so I dont know which part of the code i should paste in here so you guys can see it.
So just lemme know what part id need to copy and paste in here for help. Pasting the whole code seems alill useless to me i guess??
kimikai
 
Posts: 2
Joined: Fri Nov 05, 2010 11:31 pm

Re: Slide Menu 2

Postby kimikai » Sat Nov 06, 2010 9:02 am

Problem solved
kimikai
 
Posts: 2
Joined: Fri Nov 05, 2010 11:31 pm


Return to Menu script questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron