[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
www.dhtmlgoodies.com • View topic - Expanded menus with parameters in commandline
Advertisement

Expanded menus with parameters in commandline

Moderators: Calcifer, slothy

Expanded menus with parameters in commandline

Postby mgfint » Tue Mar 28, 2006 6:42 pm

Just a little tip:

In case you use this wonderful slide menu (THANKS A LOT, Alf, I love it!) in a dynamic web-application with lots of parameters in the URL, and want to open the page with a menu already expanded WITHOUT expanding it by URL you need to set

var expandMenuItemByUrl = false;

expandMenuItemByURL seems to override - if parameters are in the command line - var initMenuIdToExpand. If parameters are in place, it seems to expect one for the menu, so it ignores what you manuallyor programmatically added to the list.

Does this make any sense?

I hope it'll save someone some time.


Great script, thanks again for providing it!

Markus
mgfint
 
Posts: 1
Joined: Tue Mar 28, 2006 6:32 pm

Postby Batalf » Tue Mar 28, 2006 11:50 pm

Batalf
Site Admin
 
Posts: 2160
Joined: Sat Oct 22, 2005 9:38 pm


Return to Menu script questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron