set active subitem

Moderators: Calcifer, slothy

set active subitem

Postby EldepeWaipise (Restore) » Tue Nov 30, 2010 3:09 pm

This works perfect:

<li><a href="contact.html?mainMenuItemToSlide=4">contact</a>

But What I really want is to set subItem as active aswell.

Enybody any thoughts on this?

EldepeWaipise (Restore)
Posts: 0
Joined: Thu Jan 01, 1970 1:00 am

Re: set active subitem

Postby Alelryvep (Restore) » Fri Dec 03, 2010 7:27 am

I'm not sure what you are after,

I'm trying to set an 'active color' for the link i've clicked on, all it shows for me is set the active color of the 'parent node'.

So I too am trying to work out how to set an active child node.

If your question is for it to open when clicking on the link, remain open to the state that you were at. Then use

var expandMenuItemByUrl = true; // Menu will automatically expand by url - i.e. if the href of the menu item is in the current location, it will expand

That has worked for me, and when you click on any link, it expands the list to that link.

Alelryvep (Restore)
Posts: 0
Joined: Thu Jan 01, 1970 1:00 am


Return to Menu script questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests