[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
www.dhtmlgoodies.com • View topic - Contextual menu delete problem
Advertisement

Contextual menu delete problem

Moderators: Calcifer, slothy

Contextual menu delete problem

Postby kosso » Tue Dec 12, 2006 2:33 am

Hi Batalf,

Once again thanks again for these excellent scripts!

I have the drag and drop tree working now, with the contextual menu, but when I delete a node, it does not vanish from the tree.

My Firefox JS error console does not show any errors at all. (Same problem in IE btw)

Any ideas why this might be?

Thanks.
K

ps: let me know if you need the url (currently protected)
:?:
kosso
 
Posts: 11
Joined: Fri Nov 03, 2006 3:28 pm

Postby kosso » Thu Dec 14, 2006 2:30 am

:(

Hi,

still no joy here. Very odd.
While trying to debug this problem I have set up an html test tree (using the same UL LI code from my database on another domain:

This works:
http://readerss.com/dndtest/orig/dnd.html


But the exact same code (also made sure I had all the same css and js files) generated from my database on another domain does not work:

http://amplifeed.com/_service/dndTree.php

????

I'm running out of hair ;)

I just dont get it. Spent hours trying to fix this now :(

any clues?

tia
Kosso
kosso
 
Posts: 11
Joined: Fri Nov 03, 2006 3:28 pm

Postby kosso » Thu Dec 14, 2006 11:44 pm

kosso
 
Posts: 11
Joined: Fri Nov 03, 2006 3:28 pm

Postby kosso » Fri Dec 15, 2006 12:04 am

kosso
 
Posts: 11
Joined: Fri Nov 03, 2006 3:28 pm

Postby kosso » Fri Dec 15, 2006 1:04 pm

kosso
 
Posts: 11
Joined: Fri Nov 03, 2006 3:28 pm

Postby Batalf » Mon Dec 18, 2006 1:48 am

Batalf
Site Admin
 
Posts: 2160
Joined: Sat Oct 22, 2005 9:38 pm

Postby kosso » Mon Dec 18, 2006 1:58 am

kosso
 
Posts: 11
Joined: Fri Nov 03, 2006 3:28 pm

Postby kosso » Mon Dec 18, 2006 2:13 am

kosso
 
Posts: 11
Joined: Fri Nov 03, 2006 3:28 pm

I have the same problem.

Postby shannon » Mon Jan 14, 2008 9:31 pm

shannon
 
Posts: 4
Joined: Mon Jan 14, 2008 9:17 pm


Return to Folder tree questions

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 2 guests

cron